Categories
HOME

Funksionon 100%! Zgjidh Shpejt një Petal dhe Mëso të Ardhmen për ty

Sot ju prezantojmë një test shumë të thjeshtë. Shihni imazhin, zgjidhni një petal dhe zbulo çfarë të pret në të ardhmen:

Petali nr.1

Për ty, viti aktual, do jetë viti i fillimeve të reja. E kotë të shohësh pas, të rizgjosh të shkuarën është si të merresh me diçka që nuk të ofron asgjë.

Përpiqu të planifikosh të ardhmen dhe ec përpara. Ke mundësisnë që ke ëndërruar gjithmonë. Ajo që do mbjellësh këtë vit, do të të sjellë bo.llëk në të ardhmen.

Perspektiva profesionale:

Situata favorizon një ndryshim në aktivitetin profesiona, ngritje në detyrë ose trazicion drejt një vendi të ri pune.

Jeta personale

Nëse jeton bashkë me dikë, atëherë do kesh nevojë për pavarësinë tënde. Nëse je beqar/e nuk të vjen k.eq. Vitin që vjen do kesh mundësinë të përjetosh një histori të gjatë dashurie apo të ndjesh pasione të fòrta.

Silluni me entuziazëm, kurajo, optimizëm. Këto janë ‘letrat e tua fituese’.

Ngjyra: e verdhë

Guri i çmuar: topazi

Fjala kyçe: gëzim

Petali nr.2:

Simbol i dualitetit dhe ekuilibrit. Mund të kesh ndjesinë e várësisë ndaj disas personave, apo rrethanave dhe kjo do të të pe.ngojë të re.agosh. Ritmi i jetës do ngad.alësohet dhe do dalin në pah kontr.adiktat e brendshme dhe të jashtme.

Perspektivat profesionale:

Ky petal nuk është i duhuri për të nisur një aktivitet të ri. Është më mirë të përmirësoni atë që keni krijuar më parë. Ky është një moment i mirë për punë në grup mbi projekte afat gjata. Do kesh nevojë për vëmendje dhe gadishmëri për të punuar.

Jeta private:

Gjithçka váret nga situata e momentit. Nëse jeton me dikë dhe marrëdhënia bëhet e nderë, atëherë është momenti të nda.heni. Por, nëse mbretëron harmonia në ndjenjat tuaja, atëherë lidhja do bëhet më e fòrtë.

Si duhet të sillem?

Ky nuk është momenti më i mirë për të ‘mbjellë’. Është më mirë t’i ruani për më vonë idetë dhe dëshirat. Të mbani stabilitetin dhe ekuilibrin në marrëdhëniet tuaja është ajo që këshillohet aktualisht.

Ngjyra: e gjelbër

Guri i çmuar: smeraldi

Fjala kyç: praktik

Petali nr.3:

Viti aktual do jetë viti i mundësive të reja dhe situatave, të cilat duhet t’u përshtateni, para se të hapni horizonte të reja. Dëshirat që i kishit të fsh.ehura do plotësohen më në fund. Ti do i shohësh gjërat në një mënyrë tjetër.

Perspektivat profesionale:

Këtë vit të ri rutina e zakonshme do bëhet e padur.ueshme. Do jetë dëshira për të zgjeruar kufijtë e aktiviteteve, të punës, në një mënyrë të re, ose në një drejtim tjetër. Ky vit do jetë në veçanti i favorshëm për çdo punë që kërkon ekspresivitet: gjuhë të huaja, letërsi, mass-media.

Jeta private:

Nëse je single apo beqar, viti do jetë shumë bujar me takime të reja, njohje të reja. Humori festiv favorizon marrëdhëniet dhe aventurat e lehta. Në marrëdhëniet familjare, do bëni ndryshime: mbase rinovim i ndjenjave apo ardhja në jetë e një fëmije. Në çdo rast, ritmi i jetës do ndryshojë ndjeshëm.

Si të silleni?

Tregoni interes për gjithçka ndodh përreth, shiheni jetën nga një pikëvështrimi pozitive, dëgjoni dëshirat (brenda kufijve të arsyes) dhe merrni përsipër rri.sqet: këtë vit mund të keni siguri për të ardhmen.

Ngjyra: bojëqielli

Guri i çmuar: bruz/akuamarin

Fjala kyçe: ndryshim

Petali nr.4:

Viti aktual është projektuar për të ndërtuar një strukturë të qendrueshme. Sfo.rcimet e së shkuarët do nisin të japin frytet e tyre. Mos kërkoni relaksin, tani është e nevojshme të punoni me durim drejt objektivit, duke kaluar pen.gesat, pa kërkuar të ndryshojë situata.

Perspektivat profesionale:

Do kesh shumë punë, do kesh nevojë për shumë zell dhe këmbëngulje. Mbaji shpresat tek fati dhe talenti. Të duket se rezultatet nuk vijnë aq shpejt, por vetëm me punë mund të krijosh diçka të qendrueshme.

Jeta personale:

Besnikëria e ze.mrës dhe ndjenja e sinqertë është gjithçka për të cilën ke nevojë. Këtë vit duhet t’i dedikohesh përfòrcimit dhe ndërtimit të gjërave. Nëse nuk je i/e kënaqur nga situata e tanishme, dije se viti që vjen do sjellë ndryshime.

Si të silleni? Duhet të tregosh kurajo, përgjegjësi, mprehtësi, të cilën e zotëron më së miri.

Ngjyra: blu.

Guri i çmuar: perla, zafir

Fjala kyçe: përgjegjësi

Petali nr.5:

Shikojeni të ardhmen me sy tjetër: do jetë dëshira për të nisur një jetë të re dhe mbase, të nda.heni nga e shkuara. Ky vit premton zhvillime të rëndësishme, progres dhe liri’

Perspektivat profesionale:

Dëshira për të jetuar në një mënyrë të re të bën të bën të hid.hesh me shpejtësi drejt të panjohurës.

Kjo është koha për të ndryshuar punë, për të provuar të punosh në një mënyrë të pava.rur, për t’u ngritur në detyrë, apo për të zhvilluar një projekt të ri. Është moment i mirë për t’u martuar, udhëtuar, për të ndërruar stil jete ose punë.

Jeta personale

Nëse je single, do kesh takime dhe njohje të reja. Ata që janë në çift, do ndjejnë ndryshim në marrëdhëniet e tyre. Me ndryshimin e ritmit të jetës do vijë edhe dëshira për të komunikuar apo për të dashuruar në një mënyrë tjetër. Nëse marrëdhënia jote ka pròbleme, kujtohu se këtë vit që po vjen do rritet do.za e lirisë.

Si të silleni? Mënyra e të jetuarit do ndryshojë. Mos u kthe mbrapa, mos ndërto plane që pris.hen lehtë. Jetoje këtë ditë sa më intensivisht që mundesh. Qetësi, harmoni dhe besim në vetvete!

Ngjyra: Lejla

Guri i çmuar: Ametisti.

Fjala kyçe: Besim

Petali nr.6:

Nëse viti që po lemë pas ka sjellë ndryshime dhe an.kth, tani do jetë nevoja të kuptosh ndjenjat e tua, të gjesh lumturinë në strehën familjare dhe të jetosh në dashuri me njerëzit e tu të dashur. Kjo është një periudhë e rëndësishme, në të cilën mund të gjesh siguri.

Perspektivat profesionale:

Po vjen një stad i ri. Je në një udhëkryq dhe është momenti për të bërë një zgjedhje. Ke disa mundësi: ngritje në detyrë, veprime me financat apo pasuritë e patundshme.

Jeta personale

Do ndjesh nevojën për paqe mendore dhe marrëdhënie të ngrohta dhe përforcim të marrëdhënieve me të dashurit tuaj. Tek çiftet që nuk kanë siguri, është e mundur të rinovoni marrëdhënien duke u martuar, apo duke sjellë në jetë një fëmijë. Viti aktual do sjellë paqe në marrëdhëniet prind-fëmijë. Kjo është periudha kur mund të testoni ndjenjat.

Si të silleni? Ky vit që po troket do jetë vendimtar për marrëdhëniet me njerëzit që doni. Mësoni të jetoni në harmoni me ta.

Ngjyra: e kuqe

Guri i çmuar: rubin

Fjala kyçe: fillim i ri

Petali n.7:

Ata që besojnë se jeta është një lumë i gjatë dhe i qetë, do jenë shumë të surprizuar, pasi do has.in në pen.gesa të papritura dhe surpriza gjithaq të papritura.

Perspektivat profesionale:

Nuk do jesh në gjendje të vendosësh. Kjo është një periudhë tranzitore, që do të japë mundësinë të reflektosh me kujdes se cilat janë objektivat që duhen arritur. Nëse rrethanat e lejojnë, mëso, lexo, reflekto! Përpiqu të lirohesh nga rutina e zakonshme, kërko atë që të mungon.

Jeta private:

Në plan të parë nuk janë marrëdhëniet me të tjerët por me veten. Në marrëdhëniet familjare, është e mundur të ndodhë një nd.arje e sfo.rcuar ose e dëshiruar.

Si të silleni?

Qetësohuni, jetoni në paqe me veten, udhëto, pasurohu shpirtërisht, lu.fto për pavarësinë tënde

Ngjyra: portokalli

Guri i çmuar: guri i hënës

Fjala kyçe: durim

Leave a Reply

Your email address will not be published.