Categories
HOME

Nuk bëni pikën e hajrit dhe shèrrèt nuk ju ndahen? Merrni 2 shkrepse dhe 1 gotë ujë dhe zbuloni a keni syrin e keq

Ka nga ata që besojnë në të dhe kush nuk beson… dhe, sigurisht, gjithkush është i lirë të mendojë për atë siç dëshiron.

Por si mund ta kuptojmë nëse syri i keq ka ka prekur? Epo ka një metodë që gjithashtu e përdor gjyshja ime dhe se, sipas saj, ishte e pagabueshme.

Ju duhet ta dini se, në botë, ka shumë njerëz të pakënaqur, jeta e të cilëve nuk ka qenë me fat.

Por ata nuk bëjnë asgjë për të arritur lumturinë e tyre … ata vetëm kanë zili njerëzit më të suksesshëm dhe shpesh i mal.lkojnë ata.

Ata gjithashtu përpiqen të na lëndojnë duke hedhur syrin e keq. Ne duam të flasim me ju për një metodë të vjetër, me të cilën ju do të dini nëse dikush po përpiqet t’ju lën.dojë.

Do t’ju duhet: gotë qelqi; ujë; 2 fije shkrepse.

Përgatitje: 1. Para se të filloni testin, duhet të përpiqeni të relaksoheni dhe të jeni në një gjendje të qetë duke pyetur veten: “Cila energji e çuditshme më ndikon?”.

2. Mbajeni një fije shkrepseje jo nga ana e fosforit vertikalisht në 2 centimetra mbi sipërfaqen e ujit, në mes të gotës.

3.Mbyllni sytë dhe vazhdoni të bëni të njëjtën pyetje. Lëshoje shkrepsen në ujë.

4.Kur fija e parë e shkrepses të ndalet, bëni të njëjtën gjë me fijen e dytë.

Të dyja shkrepset do të marrin një pozicion të caktuar: këtu do të kuptoni nëse keni sy të keq apo jo.

Në përgjithësi, përcaktohen tre pozicione themelore të ndeshjeve: mungesa e kontaktit mes tyre, fë.rkimi dhe kalimi.

Secila prej këtyre kombinimeve përmban informacione specifike.

Varianti më i mirë është kur nuk ka kontakt midis dy shkrepseve, sepse kjo do të thotë që energjia juaj është e lirë nga ndikimet e jashtme dhe sikletet ose sëm.undjet që keni janë thjesht me natyrë fizike.

Në këtë situatë, për të përmirësuar shëndetin tuaj, thjesht ndiqni këshillat e mjekut tuaj, merrni ila.çe, pini çaj bimor dhe bëni një jetë të shëndetshme.

Kontakti ndërmjet dy shkrepseve tregon se jeni nën ndikimin e një energjie të shkaktuar ose një sy të keq.

Mund të jeni prekur nga syri i keq në transportin publik ose gjatë një diskutimi me një të afërm apo shokë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.