Categories
HOME

Shuhet shpresa për shqiptarët, eurodeputeti: Ja përse nuk do të hapen negociatat me BE-në

Raportri për Shqipërinë në PE dhe eurodeputeti suedez, David Lega, ka kundërshtuar hapjen e negociatave për vendin tonë në mbledhjen që po zhvillohet në Parlamentin Evropian.

Lega tha se negociatat me Shqipërinë nuk duhet të hapen dhe për këtë f ajësoi qeverinë.

Ai deklaroi se qeveria është shumë e ashpër me gazetarët dhe shumë e butë me trafikantët e dr ogës.

“Qeveria është shumë e ashpër me gazetarët dhe shumë e butë me traf ikantët. Pa ndryshuar ky raport, s’ka çelje negociatash”, tha prerë eurodeputeti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.