Categories
HOME

Ua! E bën me të vërtetë pasta e dhëmbëve këtë? Përdoreni për rrudhat dhe do habiteni

Keni vëne re se kanë filluar të të dalin ato rrudhat poshtë dhe në anë të syve? Ja si t’i shmangesh ato:

Pastë dhëmbësh

Lëng domate

Kapsula me Vitamin E

Xhel Aloe Vera

Fillimisht në një tas të pastër hidh gjysmë lugë pastë dhëmbësh. Shto edhe gjysmë lugë xhel aloe vera. Më pas xhelatinën e Vitaminës E. Shto 1 lugë lëng domate dhe përzieje mirë.

E këtë përbërje aplikoje më pas në zonën ku ke probleme. Përhape me kujdes përmes gishtërinjve të pastër. Lëre në fytyrë për 5 minuta dhe më pas laje me ujë të ftohtë.

Më pas thaje mirë fytyrën. Hapi tjetër është përdorimi i xhelatinës së Vitaminës E. Merr disa pika dhe vendosi mbi lëkurë. Lëre gjithë natën dhe laje në mëngjes.

Kurse këtë të dytën aplikoje çdo natë. Kurse të dy hapat bashkë, një ditë po, një ditë jo, për një muaj. Do ta shikosh menjëherë diferencën.

Leave a Reply

Your email address will not be published.