Categories
HOME

Vonohet Për Ta Zënë Fluturimin, Vrapon Nëpër Pistë Për Të Hyrë Në Aeroplan (Video)

Rojat e sigurimit në aeroportin e Balit të Indonezisë, intervenuan ta ndalojnë një grua që vraponte nëpër pistë dhe përpiqej të hynte në aeroplan.

Megjithëse ishte vonuar për ta zënë fluturimin për në Xhakarta, ajo këmbëngulte që të ndalojë aeroplanin dhe të futet në bord.

Pamjet që u shpërndanë në rrjetet sociale, ngritët pyetje të shumta, se si ka mundur të hyjë në këtë zonë, kur vetëm ka filluar procesi i nisjes.

Në anën tjetër, është kërkuar që të mos veprohet në këtë mënyrë, pasi pasojat për jetën e saj do ishin fatale, po që se do afrohej te motorët e aeroplanit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.