Categories
HOME

Mendonte se ishte një monedhë e çu.dit.shm.e, djali e tërhoqi dhe zbuloi diçka të fri.ksh.me (FOTO)

Shpesh kurioziteti na çon të shqyrtojmë edhe gjërat më të parëndësishme që mund të shohim në rrugë, kështu bëri edhe Mike Corriero, një amerikan i ri i cili pa një gjë të çu.dit.shm.e në mur, e tërhoqi dhe ajo që zbuloi ishte paska e fr.iks.hm.e.

Ai vuri re një objekt të çud.itsh.ëm në murin e kopshtit të tij që në pamje të parë dukej si një monedhë.

Vijat e saj në formën sferike i dha atij idenë e një monedhe të pa.njo.hur dhe kështu ai vendosi që ta hulumtonte më tej për të zbuluar se çfarë ishte në të vërtetë.

Kur Mike e tërhoqi objektin kuptoi se ajo ishte një merimangë.

Pasi e mori veten nga tre.m.bja kur pa pamjen e fri.ksh.me të merimangës, djaloshi vendosi ta fotografonte dhe të shpërndante imazhin e saj në internet dhe ato u bënë virale në një kohë të shkurtër.

Ai nuk e specifikonte se çfarë lloj merimange ishte, por dihet se këto insekte shpesh krijojnë vri.m.a për të k.apur pr.en.ë e tyre me çrre.gu.lli.me prej mëndafshi.

Zakonisht, mizat janë vik.ti.m.at e tyre kryesore, sepse kur qëndrojnë në k.urt.h.et e tyre, ajo fillon të dr.id.het, gjë që ala.rm.o.n merimangën e uritur.

Ne jemi të sigurtë se Mike do të jetë më i kujdesshëm herën tjetër kur të dëshirojë të heqë diçka nga muri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.