Categories
HOME

Merr një banane dhuratë, reagimi I fëmijës nuk është ai që prisni (VIDEO)

Prindërit vendosën ti bënin një lojë të voglës së tyre, Aria vetëm dy vjeçe.

Për Krishtlindje i bënë dhuratë një banane. Prindërit ishin përgatitur që fëmija të kishte një reagim të tri.shtu.esh.ëm kur të shikonte bananen dhe gjithcka po e filmonin.

Por për çu.di.në e tyre vazja u gëzua aq shumë sa dhe prindërit u habitën.

Leave a Reply

Your email address will not be published.