Categories
HOME

Momenti i adhurueshëm kur qeni ‘m.by.te.t’ në një grumbull të madh dëbore

Ky është momenti i adhurueshëm që një qen ‘u va.rr.o.s’ në një grumbull të madh dëbore ndërsa pronari i tij po pastronte ballkonin prej saj.

Pamjet tregojnë një qen të bll.ok.u.ar në një grumbull dëbore me kokën jashtë në Kolorado.

Pronari i tij, i cili ka qëndruar në majë të shkallëve, pastron borë në një mënyrë të ngadaltë metodike.

Ai mbledh një sasi të madhe e shtyn përpara dhe ajo bi.e poshtë në kokën e qenit të vogël.

Ndërkohë qeni, me origjinë nga Alpet Zvicerane, shikon rreth e rrotull dhe nuk duket i më.rzit.ur nga dëbora që bie.

Ndërsa dëbora bie poshtë tij befas, ballkoni dhe kati i zbukurimit gradualisht pastrohen.

Momentet më vonë, ai k.ërcen përpara dhe sh.këp.utet nga grumbulli i madh.

Leave a Reply

Your email address will not be published.