Categories
HOME

VIDEO/ Erdhi babi! Këta fëmijë nuk e mbajnë dot gëzimin kur i ati kthehet nga puna

Ka shumë momente brenda një dite të cilat mund të n.xi.si.n një entuziazëm të pa.pritur të mendjes tek një fëmijë.

Ndoshta askush nuk po e ngroh aq shumë zemrën tuaj sa reagimi i një të vogi tek shikon prindin që kthehet nga puna pas një dite të gjatë.

Videoja u ng.ar.kua në YouTube javën e kaluar nga HooplaHa.com dhe tashmë ka grumbulluar mbi 120,000 shikime, me komentuesit që e cilësojnë si ngrohëse zemrash.

Përmbledhja, e përbërë nga disa video në shtëpi, kap momentin kur vogëlushët rrë.mb.eh.en nga gëzimi fiks në momentin kur kuptojnë se po kthehet në shtëpi babai i tyre.

Një vogëlush mezi mund të përmbajë e.k.sit…im.in e tij, duke shtrënguar grushtat e tij dhe duke u he.dhur me gëzim. Të tjerët shikojnë nga dritarja me pa.durim para se të hi.dhe.n në krahët e babait.

Leave a Reply

Your email address will not be published.