Categories
HOME

Xhamia e Plumbit nën ujë/ Foto nga situata e përmbytjeve në Shkodër

As Xhamia e Plumbit nuk i ka shpëtuar përmbytjes në Shkodër.

Pavarësisht se reshjet e shiut kanë pushuar prej ditës së djeshme, uji nuk është tërhequr nga një pjesë e madhe e banesave dhe tokave në qytetin veriperëndimor.

Në Njësinë Administrative Dajç, hidrometri tregon një rritje prej 11 cm. Të paktën 9 banesa janë nën pushtetin e ujit.

Ndërkohë, bashkia Shkodër kërkon ndërhyrje emergjente nga Bordi Rajonal Lezhë për të bërë të mundur mbylljen fundore të argjinaturës së Darragjatit pasi uji vërshon në zonën e banuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.