Categories
HOME

Ae Dini Se Hudhra Cnjërros 14 Lloje Të Ka.ceriit Dhe 13 Infeksionee Të Ndryshme..!

Nuk vihet në dyshim se hudhra është ndër perimet më të shëndetshme në planet. Hudhra ka qenë pjesë e mjekësisë tradicionale tash e sa shekuj dhe mund të trajtojë shumë probleeme seriioze shëndetësore.

Ka shumë persona që hudhrën e përdorin edhe si tretman antii-kanncerooz. Ngrënia e rreth pesë karafilave të shtypuur të hudhrës në përditshmëri mund t’i trajtoj në mënyrë efektive infekksioneet kërpudhoree.

Hudhra e shtypuur është ndër më të shëndetshmet pasi që përmes saj e lironi një enziimë e cila e lufttonn kannceriin. Enziima e njëjtë ka edhe veti antii-kërpudhoree.

Vlen të ceket se ka shumë mënyra për konsumimin e hudhrës – mund ta hani direkt siç është, ose mund ta shtoni në ushqimin tuaj.

Mbi 4,200 studime të kryera kanë dëshmuar se hudhra i trajton rreth 150 problemee shëndetësore, duke përfshirë:

– Akumulimiin e pllakavee në arteriie

– Helmiimiin me merkkur

– Dëmtiimeet në ADNn

– Kannceriin

– Diabetin etj.

Viideojaa e më pposhtmee, e cila është në gjuhën anglezee, mund t’ju jap më shumë informaciione rreth përfitimeve shëndetësore të hudhrës.

Leave a Reply

Your email address will not be published.