Categories
HOME

Kura 3 DIT0RE – Redukton dhjamin, eliminon fryrjen e stomakut dhe largon mbeturinat..!

Kjo recetë është në të vërtetë një vakt sallatë që hahet për një periudhë prej tre ditësh. Disa njerëz e ha,në atë vetëm në mbrëmje në vend të darkës, por rregullojnë vaktet e tjera gjatë ditës për të pasur një efekt.

Sidoqoftë, ata që janë më elastikë, e hanë këtë vakt gjatë gjithë ditës (për mëngjes, drekë, darkë dhe meze) për një periudhë prej tre ditësh dhe, natyrisht, ka një efekt edhe më të madh.

Truku është në të vërtetë në zgjedhjen e përbërësve nga të cilët përgatitet kjo sallatë me vitamina dhe aftësinë e tyre për të pastruar të gjitha mbeturinat e mbetura në zorrë dhe të veprojnë

si fshesë,Nëse mendoni se është koha për të bërë një push,im dhe për të ndihmuar trupin tuaj të heqë qafe yndyrën dhe sedimentin e akumuluar të patretur në zorrët (të cilat nga rruga janë të gurëzuar dhe quhen “gurë” në zorrët), atëherë ju keni ardhur në vend,in e duhur dhe lexoni më poshtë recetën për këtë sallatë me vitamina.

Nëse e hani këtë vakt për tre ditë me radhë, do të bëjë një ndryshim të v,ërtetë në stomakun tuaj, si brenda ashtu edhe jashtë. Ai vepron si një furçë pastrimi / fshesë, kështu që pasi të pastrohen zorrët, fryrja e stomakut do të zhduket.

Në këtë mënyrë, acidet e stomakut do të jenë në gjendje të funksiono,jnë siç duhet dhe të tretin plotësisht ushqimin. Dhe ju, për tre ditë do të dukeni shumë më të shëndetshëm dhe shumë më të dobët!

Përbërësit: lakër të freskët (mund të keni edhe jeshile, por përpiquni të mer,rni lakër të kuqe), panxhar, karota, lëng limoni dhe pak vaj ulliri.

Procedura: Grijeni lakrën, panxharin dhe karotën në një raport prej 3: 1: 1. Kësh,tu që në 100 g lakër vendosni 100 g karrota dhe panxhar. Në sallatë mund të shtoni erëza për shije, të tilla si majdanoz, selino, borzilok dhe të ngjashme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.