Categories
HOME

Zbulohet se kush do të kujdeset për qentë e Mbretëreshës

Princi Andrew dhe ish-gruaja e tij do të marrin përsipër të kujdesen për qentë e Mbretëreshës, pas vdekjes së saj.Mbretëresha zotëronte më shumë se 30 qenë gjatë mbretërimit të saj dhe ishte e njohur për dashurinë e saj për kafshët, shkruan Skynews.

Çifti i saj i fundit, Muick dhe Sandy, iu dhanë asaj nga Duka i Jorkut vitin e kaluar.Një zëdhënës i Andrew dhe Sarah, Dukeshës së Jorkut, konfirmoi se ata do të kujdesen për qentë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.