Categories
HOME

Dorëzohet kallëzim penal ndaj Albulena Haxhiut

Një kallëzim penal është dorëzuar sot në Gjykatën Themelore të Prishtinës në adresë të ministres së Drejtësisë Albulena Haxhiu.

Kallëzimi penal ka të bëj me dyshimin se Haxhiu ka kryer disa vepra penale.

Kështu tha Laureta Ulaj, zëdhënëse e Prokurorisë Themelore të Prishtinës.

“Po, e kemi pranuar kallëzimin penal dhe e kemi në trajtim. Kjo mbi dyshimin për kryerjen e disa veprave penale, ka edhe për vepër penale që janë kundër korrupsionit zyrtar edhe kundër detyrës zyrtare, nuk i kam të konfirmuara për veprat e tjera penale”, tha Ulaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.