Categories
HOME

Mësojeni Si Të Përgatisni Në Shtëpi Iilaçin Natyral Jo Toksik Kundër Mushkonjave Që Të Shpëtoni… (RECETA)

Nuk ka asgjë më bezdisëse sesa zukatja e mushkonjave në një natë të nxehtë vere, kur ti përpiqesh të vësh gjumë në sy dhe pse ke provuar çdo metode eleminuese. Duket se asnjë iilaç nuk mund t’i zhdukë një herë e përgjihtmonë këto të fundit, sidomos në stinën e verës, ndaj do t’ju tregojë sekretin e iilaçit magjiik jo tokksiik.

Përbërësit: 10 pika vaj esencial livando ose limoni ose kedri (gjenden ne dyqanet me bimë mjekësore)

8 degë rozmarine
4 kavanoza
2 limon jeshil

2 limonë të freskët
Ujë
4 qirinj që pluskojnë në ujë

Përgatitja:

Mbushni ¾ e kavanozit me ujë. Në secilin prej tyre vendosni 2 degë rozmarinë dhe disa feta limoni, të cilët i keni prerë më parë pëgjysmë. Me ndihmën e një piikatoreeje hidhni nga 10 pika vajra ecensial në ujin e kavanozit. Pasi të keni bërë të njëjtën gjë për çdo kavanoz vendosni qirinjtë që qëndrojnë mbi ujë dhe shpërndajini kavanozat neper shtepi E sigurte qe mushkonjat nuk do te veteftohen me ne shtepine tuaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.