Categories
HOME

Duhet të kontrollonte për cilësinë e ushqimeve, inspektori i AKU-së hap vetë të tillë

Punonjësi i AKU-së, Nertil Hadaj, që ka për detyrë të monitorojë apo bllokojë punishte të jashtëligjshme, që punojnë jashtë çdo kriteri të sigurisë ushqimore, drejton vetë një punishte të tillë.

Emisioni Fiks Fare solli fakte të pakundërshtueshme që punishtja në zonën e “Astirit”, që prodhonte dhe shpërndante në fast-food-e majonezë dhe ketch up ishte e një inspektori të Autoritet Kombëtar të Ushqimit, dhe se ky subjekt kishte një sërë shkeljesh ligjore.

Këto të fundit u konstatuan nga vetë Drejtoria e Përgjithshme e Autoritet Kombëtar të Ushqimit e cila bëri dhe bllokimin e subjektit. Fillimisht në redaksinë e emisionit Fiks Fare ka mbërritur informacion për një punishte të cilën e kishte një inspektor AKU-je.

Sipas banorëve kjo punishte ishte në katin e parë të një banese dhe nuk dukej si e tillë, pasi ngjasonte me një garazh. Gjatë gjithë procesit të punës qëndronte e mbyllur me qepen apo grilë. Fiksi kërkon që ta shoh nga afër se çfarë fshihet pas kësaj punishte. Në fillim synon që të punësojë bashkëpunëtorë brenda kësaj magazine, por pa rezultat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.