Categories
HOME

Hetoi si prokuror ish-presidentin Clinton dhe si avokat mbrojti ish-presidentin Trump, ndahet nga jeta zyrtari i lartë amerikan

Ken Starr, i cili drejtoi hetimin e Whitewater për ish-Presidentin Bill Clinton dhe më vonë mbrojti ish-presidentin Donald Trump në gjyqin e tij për shkarkimin e Senatit, ka vdekur në moshën 76 vjeçare. Familja ka njoftuar se Starr vdiq të martën në Hjuston nga ndërlikimet e një operacioni.

“Jemi thellësisht të pikëlluar për humbjen e babait dhe gjyshit tonë të dashur dhe të dashur, të cilët e admiruam për etikën e tij të jashtëzakonshme të punës, por që gjithmonë e vendosi familjen e tij në vend të parë.

Dashuria, energjia, sensi i këndshëm i humorit dhe interesi argëtues që babai shfaqi për secilin prej nesh ishte vërtet i veçantë dhe ne i çmojmë shumë kujtimet e mrekullueshme që mundëm të përjetonim me të. Ai tani është me Zotin dhe Shpëtimtarin e tij”, tha djali i tij, Randall Starr.

Ken Starr u emërua në Gjykatën e Apelit të SHBA për qarkun e Uashingtonit, DC, nga ish-Presidenti Ronald Reagan. Ai gjithashtu shërbeu nën ish-Presidentin George HW Bush.

Leave a Reply

Your email address will not be published.