Categories
HOME

Edhe në dhimbje bashkë, Princi Harry dhe Meghan Markle shihen me duar të kapura

Princi Harry dhe Meghan Markle mbajtën për dore teksa dukej se mbështesnin njëri-tjetrin pas një shërbimi për Mbretëreshën në Westminster Hall.

Sot, arkivoli i Mbretëreshës u largua për herë të fundit nga Pallati Buckingham dhe shkoi në Westminster Hall, ku një shërbim 20-minutësh u drejtua nga Kryepeshkopi i Canterbury-t i shoqëruar nga Dekani i Westminster.

Gjatë shërbimit, anëtarët e familjes mbretërore qëndronin në formacion përballë arkivolit në katafalkën e tij të mbuluar me vjollcë, e cila ishte e rrethuar me një qiri të gjatë, të verdhë vezullues në çdo cep të platformës së gjerë të kuqe të ndezur.

Mbreti dhe Mbretëresha qëndruan së bashku një metër apo më shumë larg njëri-tjetrit, me Princeshën Anne dhe Zëvendës Admiralin Sir Tim Laurence pas tyre, pastaj Princin Andrew vetëm dhe në radhën tjetër Princin Eduard dhe Sophie Wessex. Pas tyre ishin Princi dhe Princesha e Uellsit, William dhe Kate, me Harry-n direkt pas William dhe Meghan pas Kate.

Në fund të shërbimit të shkurtër, Harry dhe Meghan kapën fort duart e njëri-tjetrit ndërsa largoheshin nga Westminster Hall, ndërsa shumica e çifteve të tjera mbretërore në festën e procesionit ecnin krah për krah pa u prekur. Të vetmit që ndoqën shembullin e Harry-t dhe Meghan-it ishin mbesa e Mbretëreshës Zara Tindall dhe burri i saj Mike Tindall./ Top Albania Radio

Leave a Reply

Your email address will not be published.