Categories
HOME

Vlerësohet si ylli i rrjeteve sociale, i riu fiton me mijëra miliona vetëm për një postim

Khabane “Khaby” Lame së fundmi u bë personi më i ndjekur në TikTok, me 149.5 milionë fansa dhe 2.4 miliardë pëlqime në platformë. Në një intervistë për Fortune, 22 vjeçari ka zbuluar se sa paguhet për një postim.

TikTokeri më i ndjekur në botë, Khaby Lame paguhet deri në 750 mijë euro për një postim - Telegrafi

Ai mund të fitojë deri në 750 mijë dollarë për një video në TikTok.

Khaby vlerësohet të fitojë rreth 10 milionë dollarë këtë vit. Ai thotë se i ka kushtuar shumë kohë mësimit të anglishtes duke parë filma vizatimorë dhe filma amerikanë, si dhe duke kaluar një orë çdo ditë duke punuar me një mësues. Ai nuk e ka fshehur dëshirën për t’u bërë aktor.

Here's How Much Khaby Lame Can Earn Per Post as Most-Followed TikToker | Complex

Leave a Reply

Your email address will not be published.