Categories
HOME

Reja e Mihrijes sjell foto vetëm me libër në dorë

Mihrije Braha në një intervistë pati treguar se reja e saj Tringa ka skruar disa romane.

E se është e dhënë pas librave ajo e ka dëshmuar me shumë imazhe në rrjete sociale.

Edhe së fundmi ka pubklikuar disa foto ku shihet duke lexuar.

Derisa duke shumë e thjeshtë dhe e bukur./InfoKosova/

Shiko foton:

Leave a Reply

Your email address will not be published.