Categories
HOME

Butrint Imeri: Mos e nisni ditën pa iu thënë prindërve ju dua

Butrint Imeri | Spotify

Butrint Imeri është njëri nga këngëtarët më të suksesshëm dhe më të dashur shqiptar.

E ditën ai sot e ka nisur me një kërkesë për ndjekësit e tij.

Ai postoi një fotografi në ‘Instagram’, mbi të cilën ka shkruar: Mos e nisni ditën pa iu thënë prindërve – ju dua.

Sipas fotografisë, këngëtari duket të jetë në tren teksa udhëton për diku./Lajmi/

Leave a Reply

Your email address will not be published.