Categories
HOME

”Ta kaloni afër detit pleqërinë ”/ Edi Rama fton të moshuarit gjermanë në Shqipëri

Gjatë një interviste të dhënë për “Der Spiegel”, kryeministri Rama i thirrje pensionistëve gjermanë të kalojnë pleqërinë e tyre buzë detit në Shqipëri.

“Shqipëria është një nga vendet më të sigurta në botë”, tha kryeministri. “Industria e turizmit duhet të investojë sepse natyra dhe brigjet të lënë pa frymë.

Dhe pensionistët gjermanë duhet të vijnë këtu për të kaluar pleqërinë e tyre buzë detit. Sipas një thënieje të vjetër, “shtëpia e shqiptarit është e Zotit dhe e mikut”, është shprehur Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published.